Tahukah Anda ?

pesakit diabetes terkejut Jantung Tersumbat berpunca dari bacaan gula tinggi menyebabkan insulin Resintance tidak stabil

Insulin Resistance yang tidak stabil dalam badan adalah punca penghidap diabetes gagal turunkan bacaan gula

jika dibiarkan berlarutan berisiko mengalami Masalah stroke & jantung

bagaimana nak kawal insulin resistance ?

baca sampai habis...

kenapa 87% pengidap diabetes gagal turunkan bacaan gula?

Ramai yang ingat disebabkan selalu makan manis dan tidak jaga pemakanan.

Sebenarnya bukan itu puncanya..

Puncanya adalah disebabkan oleh Insulin Resistance dalam badan yang tidak stabil

apakah itu insulin resistance ?

Insulin adalah hormon yang dihasilkan oleh pankreas yang berfungsi menstabilkan kadar gula dalam darah.

Apabila Insulin Resistance terjadi, dimana sel-sel dalam tubuh tidak dapat merespon dengan baik terhadap hormon insulin.

Maka, sel-sel tubuh tidak dapat memanfaatkan insulin dengan efisien, sehingga menyebabkan lambakan gula dalam darah dan meningkatkan kadar bacaan gula.

Sebab tulah jika orang normal makan manis macam mana pun kadar gula masih terkawal

manakala pesakit diabetes susah untuk kawal bacaan gula

kesimpulannya.. wajib kawal insulin resistance untuk Turunkan bacaan gula

Ini kisah sebenar Pn Zaleha

yang telah menderita lebih 5 tahun sakit diabetes

Alhamdulillah Ini Perubahan Pn Zaleha

jangan putus asa !

Tonton Video Pn Zaleha Dibawa ni

Sebelum tu..

adakah anda mempunyai simtom seperti dibawah ?

Jika ye.. anda pasti Mengalami insulin resistance

jika Insulin Resistance dibiarkan berlarutan anda berisiko terkena Masalah jantung Kardiovaskular (CVD)

Apa itu masalah jantung Kardiovaskular(cVD) ?

Masalah jantung kardiovaskular (CVD) adalah keadaan kegagalan jantung dan salur darah untuk membawa aliran darah dan bekalan oksigen dan nutrien ke seluruh tubuh.

kegagalan ini disebabkan oleh gula dalam darah yang tinggi Yang menyekat saluran darah seterusnya mengakibatkan kebas-kebas.

Apakah kaitan kadar gula Tinggi dengan masalah jantung Kardiovaskular(CVD) yang boleh membawa maut ?

Ini fasa Akan Terjadi Sekiranya Sering kebas-kebas dan Gula dalam darah yang tinggi

ingat !!

insulin resistance jika dibiarkan berisiko menghidap masalah jantung & stroke!

Cegah Sebelum Terlambat

Tablet Gymneema GS4 !!

dengan formulasi 4 bahan dalam 1 tablet

terbukti berkesan mengawal insulin resistance dan menurunkan kadar gula

selain itu, ia mampu Menghilangkan keinginan makan makanan manis

bahan utama Gymeneema GS4 ini adalah
HERBA GYMNEMA sYLVESTRE

Gymnema Sylvestre adalah tumbuhan berasal dari India. Tumbuhan ini telah lama digunakan dalam perubatan tradisional India Ayurveda untuk merawat pelbagai masalah kesihatan.

Tumbuhan ini mempunyai sifat unik yang menarik, terutamanya berkaitan dengan mengawal insulin resistance, menurunkan paras gula dan mengurangan craving rasa manis.

Melalui kajian pakar ia dipanggil 7X SUGAR DESTROYER kerana mampu MENGHAPUSKAN GULA DALAM DARAH sepantas 3 hari

bahan lain yang ada dalam gymneema gS4

bagaimana Herba Gymnema Sylvestre berfungsi ?

Kami Tak Cakap Kosong, Ini Bukti Kajian Klinikal!

KAJIAN PERTAMA

Herba Gymneema Sangat Mmebantu Untuk Mengawal Obesiti dan Kencing Manis

KAJIAN KEDUA

Herba Gymneema Sudah Digunakan Secara Tradisional Sejak Dahulu Untuk Memudahkan Pelawasan dan Kencing Manis

KAJIAN KETIGA

Herba Gymneema Yang Digunakan Secara Tradisional Telah Dibuktikan Oleh Kajian Pakar

KAJIAN KEEMPAT

Herba Gymneema Merupakan herba Paling Berpontensi Untuk Melawan Kencing Manis

Kesimpulannya... Gymneema sylvestre terbukti dapat :

1) Mengawal Insulin Resistance
2) Menurunkan Gula dalam darah
3) mengurangkan keinginan makan makanan manis

Penjelasan Kajian pakar

" Kandungan gula dalam darah mula stabil "

bacaan gula Turun dari 21mmol ke 5mmol dan kebas kaki mula berkurang.. dalam seminggu sahaja!

Disclaimer: Testimoni Di Atas Adalah Dari Pengguna Produk Kami Yang Sebenar. Namun Hasil Mungkin Berbeza Mengikut Keadaan Dan Kesihatan Pengguna.

Lihat Apa Kata Pengguna Gymneema GS4

Lihat Kisah Mereka Selepas Gunakan Gymneema gS4

"Bila kita makan benda-benda manis, dia akan potong rasa nak makan benda manis. Bacaan turun dari 17 sampai 5-6 sahaja. Menyegarkan badan insyaAllah"

Riz Wahid – Kerani

"Bila kita makan benda-benda manis, dia akan potong rasa nak makan benda manis. Bacaan turun dari 17 sampai 5-6 sahaja. Menyegarkan badan insyaAllah"

Riz Wahid – Kerani

Disclaimer: Testimoni Di Atas Adalah Dari Pengguna Produk Kami Yang Sebenar. Namun Hasil Mungkin Berbeza Mengikut Keadaan Dan Kesihatan Pengguna.

100% HALAL DAN SELAMAT DIGUNAKAN.

Bahagian Keselamatan & Kualiti Makanan

Sijil Lab Test Setiap Bahan Penggunaan

100% halal dan suci. Selamat untuk digunakan tanpa was-was

Halal
0 %
Berpuas Hati
0 /10
kembali sihat
0 +

1 Botol 30 Tablets x 1000mg

Bagaimana Tablet Gymneema GS4 Membantu menurunkan Bacaan Gula dan menghilangkan kebas-Kebas?

Sila Rujuk Video Di Bawah:

Disclaimer : Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer : Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Kenapa Anda Wajib Cuba
Tablet gymneema GS4?

60 Hari Jaminan
Pulangan Wang Anda

PROMOSI HARI INI!

Harga asal Sebotol RM120

TAPI kami ada discount untuk anda iaitu RM89 sahaja

Pilih Online Banking Atau Barang Sampai Baru Bayar (COD)

pakej trial 15 Hari

1 Botol

RM89

βœ…FREE POSTAGE

pakej Penggunaan 30 hari

2 Botol

RM149

RM180 Jimat RM10

βœ…FREE POSTAGE

pakej Penggunaa
2 Bulan

3 Botol + FREE 1

(total 4 botol)

RM229

value RM360 Jimat RM120

βœ…FREE POSTAGE

βœ…FREE 1 BOTOL

pakej penggunaan
3 Bulan

4 Botol + FREE 2

(total 6 botol)

RM340

value RM540 Jimat RM200

βœ…FREE POSTAGE

βœ…FREE 2 BOTOL

pakej Mana Yang Paling berbaloi?

DISARANKAN!
amalkan secara konsisten 3 botol selama 5-6 minggu untuk kesan yang optimum

Perlukan bantuan?

FAQ ( Soalan Lazim)

Amalkan setiap hari 1 biji pagi, dan 1 biji malam

Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berisiko merosakkan kulit dan tubuh badan badan.

Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa.

Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berbahaya.Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa kerana kami menggunakan pemanis semulajadi tanpa kalori Sucralose yang sesuai dengan penghidap pesakit kencing manis.Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

InsyaaAllah bebas kesan sampingan kerana bahan didalam Gymnema Guggulu GS4 ini adalah 100% semulajadi bebas bahan-bahan terlarang dan toksik berbahaya.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini. Disclaimer: Facebookℒ️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site letscaremy.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”

ALL RIGHT RESERVED | UAM VENTURE (TR0239806-K)
No. 1, Jalan P4/8c, Seksyen 2, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Kajang, Selangor
Untuk pertanyaan boleh E-Mail ke : [email protected]